آرتین آسانبر سام - آسانسور مشهد

نصب آسانسور در مشهد

 ما در شرکت آرتین آسانبر سام ، بهترین و باکیفیت ترین آسانسورها را در مشهد طراحی و نصب می کنیم. با ما تماس بگیرید!

نصب آسانسور در مشهد

طراحی آسانسور در مشهد با آرتین آسانبر سام یکی از مراحل مهم در فرآیند ساخت و نصب آسانسور می‌باشد. قبل از خرید آسانسور نکاتی وجود دارد که باید به آنها توجه کرد. در این مطلب به این نکات می‌پردازیم.

نکات طراحی آسانسور که باید بدانیم

هنگام آماده شدن نصب سیستم آسانسور برای کسب و کار یا ملک خود، داشتن یک برنامه خوب و سنجیده ضروری است. طراحی آسانسور مناسب و یک برنامه‌ریزی کامل به شما کمک می‌کند که یک سیستم آسانسور ایمن و کارآمد نصب کنید. علاوه بر این، یک آسانسور با طراحی خوب و زیبایی شناختی، می‌تواند برای کسب و کار یا ملک شما بسیار مفید باشد. علاوه بر افزایش کارایی، یک برنامه خوب همچنین به شما کمک می‌کند تا از تغییرات احتمالی پر هزینه، تأخیر‌ها یا تعمیرات ناشی از طراحی ضعیف، جلوگیری کنید.

برنامه‌ریزی و طراحی آسانسور بخش حیاتی بسیاری از پروژه‌های ساختمانی است، اما معمولاً در خط مقدم ذهن توسعه‌دهندگان، کارفرمایان یا معماران نیست. در اینجا نکاتی وجود دارد که به شما کمک می‌کند تا بهترین طراحی آسانسور را برای پروژه خود پیدا کنید و از عملکرد مناسب ساختمان اطمینان حاصل کنید.

آسانسور‌ها وجه اشتراکی با دیگر فناوری‌های حیاتی، اما غیرقابل چشم پوشی در زندگی ما دارند که ما آن‌ها را بدیهی می‌دانیم. اما، مانند اینترنت یا آب گرم خانه شما، وقتی آسانسور‌ها به درستی کار نمی‌کنند، ما به سرعت اذیت می‌شویم و رفت و آمدمان دچار مشکل می‌شود.

از آنجایی که آسانسور‌ها اغلب قهرمانان نادیده گرفته ساختمان هستند، احتمالاً برای طراحی آسانسور خوب تحسین زیادی از سمت دیگران دریافت نخواهید کرد. با این حال، مهم است که به فرآیند طراحی آسانسور با دقت زیاد توجه شود تا همه عناصر ساختمان مانند یک تیم خوب در کنار هم کار کنند.

طراحی و اجرای آسانسور در مشهد

طراحی و مونتاژ آسانسور هر دو مکمل هم هستند. لازم است قبل از شروع شدن پروژه، طراحی پلان آسانسور با جزئیات و هدف کار مشخص شود. اما شاید برخی کارفرمایان فکر کنند که ایجاد پلان آسانسور کار سختی است!

این طرز فکر به این خاطر است که طراحی آسانسور نیازمند توجه به سطح بالایی از جزئیات است. طراحی آسانسور مناسب ، بسته به اندازه و نوع ساختمان متفاوت است. صد‌ها تصمیم باید گرفته شود. یک بیمارستان ممکن است به آسانسور‌های مجزا برای بیماران و کارکنان نیاز داشته باشد. ساختمان‌های بلند به آسانسور‌های سریع و عریض نیاز دارند تا ترافیک را روان نگه دارند. آسانسور‌های ساختمان‌های مناطق سیل خیز باید بتوانند در برابر فرو رفتگی در آب، و هوای بد مقاومت کنند. و غیره؛ هر ساختمان دارای چالش‌هایی است که آسانسور باید بر آن‌ها غلبه کند.

یک پلان آسانسور خوب به یک ساختمان کمک می‌کند تا کارآمد و ایمن کار کند. آسانسور‌هایی که به خوبی طراحی شده‌اند نیز ظاهر و احساس کلی یک فضا را تکمیل می‌کنند. این بدان معناست که مسافران هنگام حرکت در ساختمان و استفاده از آسانسور، از یک تجربه خوب لذت می‌برند.

اگر طراحی آسانسور از همان ابتدا به درستی انجام نشود، می‌تواند منجر به خسارات پرهزینه در مراحل بعدی شود. بدترین سناریو، طراحی ضعیفی است که از مرحله برنامه‌ریزی، ساخت و ساز و در نهایت بهره‌برداری شروع می‌شود. این می‌تواند زندگی و رفت و آمد را برای ساکنین ساختمان دشوار کند. آسانسور‌هایی که تعدادشان خیلی کم، خیلی کوچک یا فقط زشت هستند، همگی به تجربه خوب استفاده کننده از آسانسور لطمه می‌زند.

طراحی و اجرای آسانسور در مشهد

ضوابط طراحی آسانسور در مشهد

در ادامه چند نکته در زمینه طراحی آسانسور وجود دارد که باید آنها را رعایت کنید تا مطمئن شوید که سیستم آسانسور شما در آینده برای شما به خوبی کار می‌کند.

1- در طراحی آسانسور، زمان صرف زمان کافی را در نظر بگیرید

طراحی آسانسور کاری نیست که بتوانید در آخرین لحظه انجام دهید. صرف زمان اضافی در طول دوره برنامه‌ریزی باعث صرفه‌جویی در زمان و هزینه شما در مسیر می‌شود. بسیار مهم است که فرآیند برنامه‌ریزی و طراحی آسانسور را از قبل شروع کنید تا در طی انجام پروژه با کمبود زمان مواجه نشوید و جنبه‌های مهم نادیده گرفته نشود.

کل فرآیند از برنامه‌ریزی، نصب، تا بهره‌برداری ممکن است مدتی طول بکشد، بنابراین باید فرآیند طراحی آسانسور را به اندازه کافی زود شروع کنید تا امکان برنامه‌ریزی و نصب دقیق را فراهم کنید، و در صورت پیش آمدن تأخیر، با مشکلی مواجه نشوید.

طراحی ساختمان بر آسانسور تأثیر می‌گذارد و بالعکس. همچنین مهم است که به یاد داشته باشید که کل فرآیند از نهایی شدن طراحی تا نصب می‌تواند طولانی باشد. و همیشه این احتمال وجود دارد که مشتری شما نظر خود را در مورد چیزی در طراحی تغییر دهد. اگر زود شروع کنید، زمان خواهید داشت تا با حداقل استرس، اصلاحات را انجام دهید.

۲- طراحی آسانسور باید بر اساس نیاز‌های شما  و ساختمانتان انجام شود

هنگام طراحی سیستم آسانسور، متغیر‌های زیادی وجود دارد که باید در نظر بگیرید. طراحی آسانسور خوب مبتنی بر درک کامل نحوه استفاده از ساختمان است. این به معنای بررسی دقیق و انجام مکالمات دقیق بین مشتری و شرکت آسانسور است. این وظیفه شرکت آسانسور مجری پروژه شماست که با پرسش دقیق، از نیازهای شما آگاه شود تا بتواند بهترین عملکرد را در طراحی آسانسور داشته باشد.

چند سؤال می‌تواند به شما در تعیین تعداد و اندازه آسانسور‌هایی که نیاز دارید کمک کند:

  • چند نفر از آسانسور استفاده می‌کنند؟
  • دوره‌های اوج استفاده چه ساعاتی است؟
  • آیا پروژه در مکان‌های شلوغی مانند رستوران‌ها و مراکز تجاری قرار دارد؟
  • آیا مردم نیاز به جابجایی وسایل بزرگ با آسانسور دارند؟
  • آیا آسانسور‌ها باید افراد معلول را در خود جای دهند؟
  • آیا فقط مسافران سوار آسانسور می‌شوند یا وسایل و اثاثیه و غیره حمل می‌شود؟

هنگام تهیه برنامه، لازم است به میزان ترافیک مسافری که آسانسور شما حمل می‌کند نیز فکر کنید. در نظر بگیرید که چه تعداد از افراد از آسانسور استفاده می‌کنند. ظرفیت جابجایی و زمان انتظار باید دقیقاً متناسب با نیاز‌های شما تعیین شود، و در نظر گرفتن این ملاحظات در هنگام طراحی آسانسور به این تصمیم کمک می‌کند.

آسانسور‌های شما باید متناسب با نیاز‌ها و طراحی ساختمان شما باشند. به عنوان مثال، اینکه چند طبقه باید سرویس دهی شود، نکته بسیار مهمی است که باید هنگام طراحی آسانسور در نظر گرفت. ابعاد چاه آسانسور، از جمله اندازه گودال و فضای سر، نیز باید به طور دقیق برای ایمنی و کارایی تعیین شود.

همچنین بسیار مهم است که استاندارد‌ها و قوانین آسانسور را نادیده نگیرید. در نظر گرفتن تمام مقررات در طول فرآیند برنامه‌ریزی، شما را از خسارات و تغییرات پرهزینه برای به روز‌رسانی آسانسور در آینده دور نگه میدارد.

۳- زیبایی‌شناسی آسانسور خود را فراموش نکنید

بسیاری از مشتریان اصلاً طراحی داخلی آسانسور را در نظر نمی‌گیرند. آسانسور شما ممکن است یکی از اولین چیز‌هایی باشد که مراجعه کنندگان به ساختمان شما می‌بیند، بنابراین مهم است که آسانسور شما، به خصوص فضای داخلی کابین آن، زیبا باشد و به طور موثر، کسب و کار یا دارایی شما را منعکس کند. سبک و عملکرد پانل‌های دیواری، کفپوش‌ها و نورپردازی آسانسور خود را نادیده نگیرید.

مراحل نصب آسانسور مشهد

هنگامی که تصمیم گرفتید یک آسانسور در خانه جدید خود نصب، یا یک آسانسور را در خانه فعلی خود بازسازی کنید، بسیار مهم است که تحقیقات کاملی انجام دهید و با یک شرکت آسانسور معتبر مشورت کنید. قبل از تصمیم‌گیری نهایی برای خرید، درک فرآیند دقیق نصب آسانسور‌های مسکونی در مشهد بسیار مهم است. شما باید مطمئن باشید که محصول مناسب را متناسب با نیاز‌های خاص خود انتخاب کرده‌اید، و همچنین یک شرکت آسانسور که در هر مرحله از فرآیند در کنار شما خواهد بود. در ادامه به چند مرحله کلیدی مرتبط با این فرآیند اشاره می‌کنیم.

۱. آسانسوری را انتخاب کنید که برای شما مناسب است

همیشه قبل از خرید تحقیق کنید! دیدن هر محصولی قبل از تصمیم‌گیری برای خرید بسیار مهم است. این به شما امکان می‌دهد دقیقاً ببینید که قیمت آسانسور مسکونی شما شامل چه مواردی می‌شود. مطمئن شوید که چه چیزی استاندارد است و چه چیز اضافی و اختیاری است، بنابراین آسانسور نصب شده شما دقیقاً مطابق انتظارتان خواهد بود. برای تحقیق و امتحان کردن آسانسور دلخواه خود، می‌توانید از نمایشگاه‌ها که آسانسور‌های نمایشی در اختیارتان می‌گذارند دیدن کنید. همچنین می‌توانید پروژه‌های انجام شده قبلی شرکت آسانسور خود را بررسی کنید.

قبل از انتخاب آسانسور، برخی از سؤالات کلیدی که باید پرسید عبارتند از:

  • کیفیت قطعات در چه سطحی است؟
  • چه نوع سیستم درایو استفاده خواهد شد؟
  • ویژگی‌های ایمنی چیست؟
  • اندازه کابین آسانسور موجود چیست؟ (عرض، عمق و ارتفاع)
  • سرعت کابین آسانسور و حداکثر ظرفیت حمل چقدر است؟
  • الزامات و هزینه‌های تعمیر و نگهداری در آینده و خدمات آسانسور در حال انجام چیست؟

۲. تنظیم و امضای قرارداد

هنگامی که تصمیم به ادامه سفارش آسانسور گرفتید، مهم است که قبل از امضای قرارداد، آن را به طور کامل بخوانید و درک کنید. یک راه عالی برای انجام این کار این است که یک قرار ملاقات اختصاصی با شرکت آسانسور انتخابی خود بگیرید تا بتوانید هر صفحه را مرور کنید و هر سؤالی دارید بپرسید. شرکت الماس آسانسور با با بیش از 1000 پروژه موفق و طراحی آسانسور در مشهد، آماده ارائه مشاوره حرفه‌ای قبل از طراحی آسانسور به مشتریان خود است.

برخی از نکات کلیدی برای بررسی و تأیید در قرارداد عبارتند از:

  • مشخصات آسانسور (آیا با آسانسور مد نظر شما مطابقت دارد؟ )
  • شرایط نصب آسانسور در مشهد (چه شرایطی در قرارداد گنجانده شده است؟ )
  • موارد اضافی اختیاری و قیمت آن‌ها (چه نوع پوشش یا ویژگی‌هایی در بسته استاندارد گنجانده نشده است و قیمت‌های اضافی چقدر است؟ )
  • زمان پرداخت‌ها و زمان پایان برنامه (درک زمان ساخت و تحویل )

۳. طراحی آسانسور و آماده شدن نقشه‌های مهندسی شده

هنگامی که قرارداد را امضا کردید و مبلغ پیش پرداخت تعیین شده را پرداخت کردید، شرکت آسانسور اولین بازبینی نقشه‌های مهندسی شده آسانسور را تکمیل می‌کند. مهم است که همه سازندگان یک کپی از این نقشه‌ها داشته باشند، بنابراین می‌توان به تمام اجزا مهم، اندازه‌گیری‌ها و جزئیات در طول ساخت چاه بالابر و کار‌های مربوطه اشاره کرد.

۴. رابط سازنده در محل

یک شرکت آسانسور خوب در مدیریت پروژه ساخت چاه آسانسور (بدون هزینه اضافی) به شما کمک خواهد کرد. این امر اطمینان حاصل می‌کند که حداقل تغییرات قبل از تأیید آسانسور برای ساخت و شروع نصب آسانسور مشهد انجام می‌شود. بسیار مهم است که سازنده در طول ساخت چاه آسانسور، با شرکت آسانسور در تماس باشد تا از نصب کارآمد و بدون دردسر اطمینان حاصل شود. شرکت الماس آسانسور در تمامی مراحل در کنار شما خواهد بود.

برخی از جزئیات مهم که بین سازنده و شرکت آسانسور در هنگام ساخت ساختمان مورد بحث قرار می‌گیرند عبارتند از:

  • الزامات الکتریکی آسانسور
  • محل جعبه کنترل آسانسور
  • دیوار‌ها و آستر‌های شفت بالابر
  • دهانه‌های درب فرود
  • عمق چاله آسانسور

۵. انتخاب نهایی توسط مشتری قبل از نصب آسانسور در مشهد

قبل از اینکه آسانسور شما برای ساخت و نصب ارسال شود، مهم است که با شرکت آسانسور خود هماهنگ کنید و انتخاب نهایی آسانسور خود را تایید کنید. همیشه برای انتخاب آسانسور خود وقت بگذارید و در صورت امکان، از خانه نمونه‌برداری کنید تا به شما کمک کند سبک، طرح و رنگ را به درستی تطبیق دهید.

۶. تحویل و نصب سایت

هنگامی که آسانسور شما آماده تحویل است، توسط شرکت آسانسور به شما اطلاع داده می‌شود و بازرسی محل نصب پیش از نصب توسط مدیر پروژه انجام می‌شود. پس از تأیید آماده بودن محل نصب، تاریخ نصب تأیید خواهد شد. از زمان شروع نصب، تقریباً ۲ تا ۴ هفته زمان نیاز است تا آسانسور شما نصب شود.

۷. تست جامع

پس از نصب آسانسور در مشهد، یک سری آزمایشات الکتریکی و مکانیکی انجام می‌شود تا اطمینان حاصل شود که آسانسور برای کارکرد ایمن است و با استاندارد‌های داخلی و بین‌المللی مطابقت دارد. هنگامی که تمام تست‌ها با موفقیت به پایان رسید، آسانسور آماده استفاده خواهد بود.

ضوابط طراحی آسانسور در مشهد

مراحل کلی نصب آسانسور در مشهد تا تحویل

  1. دیدن کار و محل پروژه و بررسی اولیه
  2. کارشناسی دقیق محل نصب آسانسور در مشهد و برآورد قطعات مورد نیاز
  3. عقد قرارداد دقیق با توجه به ذکر شرایط کاری و زمانی دقیق
  4. طراحی نقشه آسانسور و نقشه چاه آسانسور و نقشه آهنکشی و دیگر نقشه های لازم
  5. نصب چاه آسانسور و درب و ریل و…
  6. مرحله نصب مکانیکال آسانسور
  7. مرحله نصب الکتریکال آسانسور
  8. کارشناسی دقیق از مراحل نصب آسانسور و تحویل آسانسور
  9. راه اندازی موقت و بازرسی بعد از تکمیل نصب آسانسور و اخذ تاییدیه استاندارد آسانسور
  10. ارائه خدمات پشتیبانی و سرویسکاری آسانسور بصورت ماهانه

مرحله بررسی و کارشناسی آسانسور :

برای اینکه نصب آسانسور در مشهد بدرستی انجام شود بررسی اولیه پروژه تاثیر بسیار زیادی در روند کار دارد.

برای بررسی اولیه باید موارد زیر توسط کارشناس بررسی شود:

  • ساختمان محل نصب آسانسور در مشهد از چه نوعی است. ساختمان مسکونی یا تجاری یا مدرسه و غیره
  • تعداد طبقات و محل نصب آسانسور
  • تعداد واحدهای هر طبقه
  • جمعیت هر طبقه
  • تعداد طبقات دارای ترافیک و طبقات بدون ترافیک
  • ارتفاع هر طبقه
  • محاسبه طول مسیر رفت و آمد آسانسور
  • برآورد کل جمعیت ساختمان
  • برآورد جمعیت ساختمان در زمان بالا و پایین ترافیکی
  • برآورد زمان انتظار برای سرویس دهی آسانسور
  • برآورد سرعت لازم برای ارائه سرویس دهی با توجه به ترافیک و ارتفاع طبقات و دیگر مشخصات
  • برآورد قطعات آسانسور با توجه به نوع سرویس دهی لازم در آسانسور

بعد از بررسی اولیه توسط کارشناس و ارائه هزینه کلی نصب آسانسور در مشهد، قراردادی بین دو طرف منعقد می شود و پس از آن مراحل عملی نصب آسانسور بصورت زیر شروع می شود:

مرحله اول : تعیین قطعات آسانسور بصورت دقیق و با برند و مارک و مشخصات فنی دقیق

مرحله دوم : تهیه نقشه کامل و دقیق برای اجرا کردن و نصب آسانسور در مشهد در ساختمان مذکور با توجه به بررسی های کارشناسی

مرحله سوم : تعیین اندازه ها و ابعاد کلی برای بخش های مختلف آسانسور

tuv rheinland elevator energy efficiency assessment |

برای اینکه به صورت دقیق بتوان قطعات لازم آسانسور برآورد شود، باید موارد زیر در ساختمان مشخص شود :

  • طول کلی مسیر کل حرکت
  • ظرفیت جابجایی
  • سرعت آسانسور با توجه به زمان سرویس دهی مورد نیاز
  • ظرفیت کابین ، اندازه و ابعاد چاه آسانسور و چاهک آسانسور و موتور آسانسور و…
  • میزان ترافیک در ساعات مختلف
  • میزان زیبایی و کیفیت کابین و ابزارهای کاربری آسانسور با توجه به بودجه مشتری

مرحله دوم نصب آسانسور : تهیه نقشه کامل و دقیق برای اجرا کردن و نصب آسانسور با توجه به بررسی کارشناس:

  • شخص کردن نقشه دقیق موتورخانه و تعیین کردن محل متعلقات موتور خانه آسانسور در نقشه کشی مانند: درب موتورخانه ، قلاب سقف موتورخانه ، هواکش موتورخانه ، درب ورودی موتورخانه ، محل تابلو برق سه فاز ، محل سوراخ های سكوی موتورخانه ، محل تابلو فرمان آسانسور و دیگر تجهیزات موتورخانه
  • نقشه کشی دقیق چاه آسانسور و نقشه دقیق آهنکشی چاه آسانسور با ذکر نوع ریل و نوع آهن و دیگر پارامترها
  • مشخص کردن محل قرار گیری تجهیزات مربوط به نصب آسانسور در نقشه آسانسور
  • مشخص کردن محل وارد شدن نیروهای اصلی به نقاط اصلی و مهم چاه آسانسور برای تقویت کردن چاه آسانسور در آن نقاط
  • مشخص کردن محل دقیق قرار گیری درب طبقات با ذکر اندازه و فواصل بین لته های در و اطراف
  • تعیین دقیق نحوه سیم کشی های لازم برای برق سه فاز و مسیرهای دقیق کابل کشی برای بخش های مهم چاه آسانسور و موتورخانه آسانسور
  • مشخص نمودن دقیق نحوه بتون ریزی کف چاه آسانسور و مشخص کردن محل قرارگیری بافرها در انتهای چاه آسانسور

مرحله سوم نصب آسانسور : تعیین اندازه ها و ابعاد دقیق برای بخشهای مختلف

با توجه به بررسی های کارشناسی اولیه در این مرحله باید ابعاد و اندازه های دقیق را با توجه به مقررات استانداردهای آسانسور تعیین نمود و این ابعاد را در نقشه کشی آسانسور که در مرحله دوم بیان شد اعمال کرد و در مرحله اجرایی نصب آسانسور نیز اجرا نمود. برای این مرحله اندازه ها و ابعاد زیر باید در آسانسور مربوطه بخوبی مشخص شود و در نقشه آسانسور نیز اعمال گردد:

  • مشخص نمودن ابعاد دقیق موتورخانه مانند طول و عرض و ارتفاع و غیره بهمراه تعیین محل دقیق آن
  • مشخص کردن ابعاد دقیق کابین آسانسور با توجه به نوع چاهک و ظرفیت کابین و دیگر پارامترها و همچنین حالت یک درب یا دو درب
  • تعیین کردن نوع آلیاژ درب طبقات و درب کابین بهمراه ابعاد دقیق آنها
  • مشخص کردن ابعاد دقیق قاب وزنه تعادل و تعیین محل دقیق قرارگیری آن در نقشه آسانسور و همچنین نوع آلیاژ وزنه های درون آن
  • مشخص نمودن ابعاد دقیق چاه و چاهک آسانسور مانند عرض و طول و عمق و مسیر و دیگر پارامترهای وابسته به آن
closed lift door 1051317118 5c64607a46e0fb0001587ce5 1 |

مراحل اجرایی عملی نصب آسانسور :

پس از مراحل اولیه بررسی های کارشناسی و نقشه کشی و دیگر مراحلی که در بالا اشاره شد حال نوبت به مراحل اجرایی نصب آسانسور می رسد. مراحل اجرای عملی نصب آسانسور بشرح زیر می باشد:

  •  مرحله اول: پی ریزی و آماده سازی کف چاه آسانسور و بتون ریزی کف چاه آسانسور
  • مرحله دوم:  نصب سازه فلزی چاه آسانسور و آهن کشی چاه آسانسور و نصب ریل ها و دیوار کشی اطراف چاه آسانسور
  • مرحله سوم: ایجاد موتورخانه آسانسور و عملیات نصب آن
  • مرحله چهارم: دیوار چینی اطراف درب طبقات و آماده سازی مکان نصب درب طبقات آسانسور
  • مرحله پنجم: کابل کشی و سیم کشی و نصب تابلو برق سه فاز آسانسور
  • مرحله ششم: آرماتور بندی و بتون ریزی سقف بتونی بالای چاه آسانسور

مرحله اول اجرایی نصب

برای پی ریزی و بتون ریزی کف چاه آسانسور باید نکات خاصی را مد نظر داشت که در کلاس آموزش نصب آسانسور  در مشهد شرکت بطور کاملا عملی آموزش داده می شود ولی در اینجا مراحل کلی را به اختصار بیان می کنیم. برای اینکار باید فاصله عمودی از کف چاه آسانسور تا کف اولین توقف آسانسور را مد نظر داشته باشیم که این فاصله باید حداقل 2 متر باشد بنبراین باید بتون ریزی کف چاه آسانسور باید طوری باشد که این فاصله حفظ شود.
همچنین محل نصب ضربه گیرهای کف چاه آسانسور نیز باید بدقت تعیین شود تا ضربه گیرهای زیر کابین و ضربه گیرهای کف قاب وزنه تعادل آسانسور بخوبی نصب گردد که نصب این ضربه گیرها باید طبق نقشه اجرایی آرماتورهای انتظار انجام گردد.
ضمنا در این مرحله باید چاه ارت (Earth) هم نصب شود برای نصب چاه ارت باید یک نقطه ای که حداقل تا 3 الی 4 متر عمق از کف چاه آسانسور داشته و به رطوبت زمین دسترسی دارد موادی مانند نمک یا زغال یا پتاسیم فرو کرد و سیم ارت را به آن وصل نمود. معمولا این کار را در کف چاهک آسانسور انجام می دهند البته می توان از نقطه عمیقی در خارج چاه آسانسور نیز این سیم مربوط به چاه ارت را کشید البته باید طبق دستورالعمل ها باشد.
در مورد بتون ریزی هم باید بتون مگر 10 سانتیمتر و بتون آرمه کف و آرماتور بندی 30 سانتیمتر اجرا شود. البته لازم بذکر است که بتون مگر یا بتون ریگلاژ کف قالب بندی فونداسیون، بتون سبکی است که با سیمان کم، بین 100 تا 150 کیلوگرم سیمان در هر متر مکعب بتون تشکیل شده است و بتونی است که در زیر فوندانسیون یک سازه ریخته می شود و معمولا ضخامت آن بین 10 الی 15 سانتیمتر می باشد. چند عدد از مهمترین محاسن این نوع بتون جلوگیری از جذب آب بتون توسط خاک و جلوگیری از نفوذ سیمان به خاک می باشد که برای کف چاه آسانسور این موارد ضروری است.

مرحله دوم اجرایی نصب

در این مرحله باید بر طبق نقشه آهنکشی و ریل آسانسور کار آهن کشی آسانسور را انجام داد البته در این مورد نیاز به آموزش خاصی است که در کلاس آموزش نصب آسانسور در مشهد شرکت به این مورد پرداخته می شود. در این مرحله کارهایی مانند ورق کشی و رابیتس بندی و آجر کشی و کلاف بندی آهن کشی در پشت ستونها و انواع عملیات دیگر با توجه به دستورالعملها انجام گردد.

مرحله سوم اجرایی نصب

در این مرحله باید نصب موتورخانه آسانسور انجام گردد. البته برای نصب موتورخانه باید نکاتی را طبق دستورالعمل ها رعایت نمود که در ادامه به تعدادی اشاره می نماییم:

  • درب موتورخانه باید حداقل دارای 80 سانتی متر عرض باشد
  • اتاق موتورخانه آسانسور باید دارای پنجره تهویه هوا باشد و هواکش قوی در آن نصب گردد
  • تابلو برق سه فاز باید در جایی مناسب در موتورخانه آسانسور نصب گردد
  • کپسول آتش نشانی ضد حریق باید حتما در موتورخانه نصب گردد
  • دمای موتورخانه آسانسور باید کمتر از 40 درجه نگهداشته شود
  • یک قلاب فلزی بادی در روی سقف موتورخانه نصب شود که تحمل وزن حداقل 2000 کیلوگرم را داشته باشد

مرحله چهارم اجرایی نصب

در این مرحله باید دیوارچینی دور درب طبقات آسانسور طبق دستورالعمل ها انجام شود.

مرحله پنجم اجرایی نصب

در این مرحله باید کار کابل کشی و سیم کشی مربوط به تابلو برق سه فاز انجام گردد برای این کار باید کابل کشی از محل کنتور تا موتورخانه آسانسور انجام شود و همچنین سیم کشی برای نصب چاه ارت آسانسور نیز انجام گردد. ضمنا باید در تابلو برق سه فاز ترمستات برای تنظیم دمای موتورخانه و فن تعبیه شود.

مرحله ششم اجرایی نصب

در این مرحله بعد از اینکه عملیات نصب درب و ریل آسانسور به اتمام رسید باید طبق مکانیزم ها و دستورالعمل ها و مشخصات فنی محل نصب ریلها عملیات قالب گذاری آرماتور بندی و بتون ریزی را انجام داد. البته طبیعتا این عملیات با توجه به ظرفیت آسانسور متفاوت است مثلا برای آسانسورها تا 6 نفر ظرفیت 3200 کیلوگرم بتون ریزی لازم است ولی برای آسانسورها تا 8 نفر ظرفیت 3900 کیلوگرم بتون ریزی نیاز است.

اگر برای شروع یک همکاری حرفه‌ای آماده هستید، همین امروز با شرکت آرتین آسانبر سام  تماس گرفته و از خدمات مشاوره رایگان ما استفاده کنید.